Jäsenyys

EtusivuYhdistysJäsenyys

Adoptioperheet ry:n jäseniksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, joita adoptio koskettaa jollain tavoin. Jäseninämme on nuoria ja aikuisia adoptoituja, adoptio-odottajia ja adoptiovanhempia, adoptioperheiden läheisiä ja muita adoptioasioista kiinnostuneita.

Liity Adoptioperheet ry:n jäseneksi

Jäsenyys tarjoaa paljon etuja

Adoptioperheiden jäsenenä saat itsellesi paljon tietoa jäsenlehden ja koulutusten muodossa. Jäsenmaksusi mahdollistaa myös tiedon keräämistä, tuottamista ja julkaisemista. Jäsenyydelläsi kannatat adoptioperheiden asioiden ajamista.

Varsinaisen jäsenen edut

 • Adoptioperheet-lehden neljä kertaa vuodessa
 • Toimintaa aikuisille adoptoiduille, lapsille, nuorille, vanhemmille ja odottajille ympäri Suomen. Esimerkiksi vapaaehtoistemme koulutus ja toimintaan osallistuvien tapaturmavakuutukset maksetaan yhdistyksen varoista.
 • Sähköisen jäsenkortin kautta monipuolisia etuja erilaisista tuotteista ja palveluista
 • Sähköisen tiedotteen (kun ilmoitat meille toimivan s-postin) uusimmista adoptiokentän kuulumisista

Kannatusjäsenen edut

 • Adoptioperheet-lehden yhden numeron vuosikerrasta
 • Sähköisen jäsenkortin kautta monipuolisia etuja erilaisista tuotteista ja palveluista
 • Sähköisen tiedotteen (kun ilmoitat meille toimivan s-postin) uusimmista adoptiokentän kuulumisista

Nuorisojäsenen (13–29v) edut

 • Pääset edullisemmin mukaan toimintaan, esimerkiksi leireille
 • Pääset halutessasi toimimaan vapaaehtoisena (leirikummi, nuorisotoiminnan kehittämisryhmä, somevapaaehtoinen ym.)
 • Saat WhatsApp-tiedotteen nuorille ajankohtaisista asioista kerran kuukaudessa
 • Saat hyödyllistä koulutusta vapaaehtoisena toimimiseen sekä halutessasi työtodistuksen vapaaehtoistyöstä
 • Pääset tutustumaan muihin adoptoituihin ja viettämään aikaa heidän kanssaan
 • Pääset ehdottamaan, kehittämään ja tekemään juuri sellaista toimintaa, jota haluaisit omalle paikkakunnallesi
Liity Adoptioperheet ry:n jäseneksi

Jäsenmaksut 2024

Varsinainen jäsen 39 euroa, yhden aikuisen talouden alennettu jäsenmaksu 29 €

 • saat neljä kertaa vuodessa jäsenlehden
 • saat jäsenkortin tarjoamat edut
 • saat jäsentiedotteen sähköpostiisi
 • alennusta tapahtumista

Kannatusjäsen 15 euroa

 • saat jäsentiedotteen sähköpostiisi
 • saat yhden numeron jäsenlehden vuosikerrasta

Nuorisojäsen 5 euroa

 • saat kuukausittaisen Whatsapp-tiedotteen
 • alennusta tapahtumista
Liity Adoptioperheet ry:n jäseneksi

Jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa

Adoptioperheet-lehti on ainoa julkaisu Suomessa, joka keskittyy adoptioaiheisiin. Varsinaisena jäsenenä saat lehden kotiin kannettuna neljä kertaa vuodessa.

Jäsenyys sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden. Kuvassa vuoden 2024 ensimmäisen lehden kansi, jossa poseeraavat kaksi lasta talvisessa maisemassa.

Sähköisen jäsenkortin edut

Adoptioperheet ry:n jäsenenä saat monipuolisia etuja erilaisista tuotteista ja palveluista.

Jäsenkorttia hyödyntämällä saat tuntuvia etuja mm. lastenvaateliikkeistä, terapiapalveluista, liikuntapuistoista, muskareista ja monista muista palveluista. Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme!

Jäsenkortti on sähköinen, ja täysjäsenemme saavat sen automaattisesti sähköpostiinsa maksettuaan kuluvan vuoden jäsenmaksunsa.  Jäsenkortin voi esittää älypuhelimen näytöltä tai tulostettuna etuuksia hyödynnettäessä.

Jos et ole saanut jäsenkorttia, se johtuu todennäköisesti siitä, ettei meillä ole jäsenrekisterissä ajantasaista sähköpostiosoitettasi. Ota yhteyttä, niin selvitetään asia!

Valtakunnalliset yritykset

Suloiset lastentarvikkeet 15 % alennuksella verkkokaupasta koodilla ”adoptioperheet”. Erikoisuutena nimikoidut tuotteet!

Iinimiini

KERMA on vaatebrändi, jonka juuret ovat Oulussa ja arvot kotimaisessa suunnittelussa, laadukkaissa materiaaleissa, sekä periksiantamattomassa asenteessa. KERMAn mallistosta löydät rennon tyylikkäitä, hiphop- ja skeittimuodista vaikutteita saaneita tuotteita kaiken ikäisille ja -kokoisille katumuodin ystäville. KERMA tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan verkkokaupassaan. Koodi lähetetään jäsenille jäsenkirjeessä ja nuorisojäsenille WhatsApp-uutiskirjeessä.

Kerma

Kauniit ja yksilölliset lastenvaatteet ja -kengät niin vauvoille kuin koululaisille 20% alennuksella verkkokaupasta koodilla ”ADOPTIOPERHEET” .

Kukkuukids

Suloiset ja uniikit lasten tossut Adoptioperheet ry:n jäsenille 15 prosentin alennuksella koodilla ”ADOPTIO”.

Lasten tossut

Monipuolinen valikoima lastentarvikkeita edulliseen hintaan! 12% alennus nettikaupan tuotteista koodilla “ADOPTIOPERHEET”, sekä myymälän normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei kuitenkaan koske Stokke ja Britax Premium brändien tuotteita.

Ozbaby

Paikalliset yritykset

Monipuolisesta lastentarvikkeiden liikkeestä 8% alennus normaalihintaisista tuotteista ja 5% alennus tarjoustuotteista Helsingin, Vantaan, Jyväskylän, Oulun ja Tampereen myymälöissä.

A-T Lastenturva

10% alennusta ryhmätuntien hinnoista (ei koske yksityis- eikä pariopetusta). Musiikkikoulu Demossa pääsevät harrastamaan kaikki musiikista kiinnostuneet, sillä pääsykokeita ei pidetä. Tärkeintä opetuksessamme on hyvä meininki, soittamisesta ja laulamisesta nauttiminen! Demolla on toimipisteitä Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella ja Lohjalla. Lisätietoja: 0400 433 272, [email protected]

Musiikkikoulu Demo

Adoptioperheiden jäsenille 10 prosentin alennus kolumbialaisen ravintolan herkullisista annoksista. Uutena etuna 2019 lähtien 500ml smoothie ilmaiseksi perheannoksen yhteydessä! Tämä ravintola on jo monille Kolumbia-perheille maatapaamisesta tuttu! Simonkyläntie 11 A, Vantaa.

Empanada Tropical

Muotitalo tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteistaan.

Ivana Helsinki

10% alennusta kaikissa toimipisteissä (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi ja Lohja) järjestettävien muskarien hinnoista. Iloisissa ja elämyksellisissä Jamkids-muskareissa soitetaan ja lauletaan, tutustutaan monipuolisesti musiikin maailmaan ja pidetään hauskaa. Muskari on lapsen viikon kohokohta! 0-6-vuotiaille. Lisätietoja: 0400 944 222, [email protected]

Jamkids

Kirppanat järjestää Helsingissä ja Espoossa monipuolisia liikuntaryhmiä raskaana oleville, synnyttäneille sekä 0-6-vuotiaille lapsille. Ryhmiä ohjaavat kokeneet fysioterapeutit, liikunnanohjaajat ja tanssinopettajat. Tunteja järjestetään useissa toimipisteissä Helsingissä ja Espoossa. Lisätietoa nettisivuilta www.kirppanat.fi sekä www.facebook.com/kirppanat Adoptioperheiden jäsenet saavat 10% alennusta jumppakorteista (ei kerta- tai kurssimaksuista), kun lähetät sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kirppanat

Iloinen espoolainen lastentarvikekirppis tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 5% alennuksen kahden viikon (12 pv) pöytävuokrista. Pihatörmä 1, Länsikeskus.

Nella & Nuttu

Lähde nauttimaan nukketeatterista ja elävästä musiikista! Vuonna 1977 perustettu helsinkiläinen Nukketeatteri Sampo tarjoaa adoptioperheille normaalihintaiset 12 euron liput 9 euron hintaan. Liput on varattava ennakkoon ja jäsenkortista mainittava varauksen yhteydessä. Erottajankatu 7 B, Helsinki.

Nukketeatteri Sampo

Psykoterapiakeskus Via on terapia-, koulutus ja työnohjauspalveluita tarjoava keskus Porissa ja Raumalla. Psykoterapiakeskus Vian asiantuntijoiden osaaminen kohdistuu niin yksilöiden, parien kuin lasten ja perheidenkin kanssa työskentelyyn. Psykoterapiakeskus Via tarjoaa Adoptioperheet ry:n jäsenille 10 prosentin alennuksen psykoterapiapalveluista.

Psykoterapiakeskus Via

Tervetuloa lasten kanssa Tanssiteatteri Raatikkoon! Raatikko tekee helposti lähestyttävää ja energistä tanssitaidetta lapsille. Vantaalla toimiva, lastentuotantoihin erikoistunut tanssiteatteri tarjoaa 2 euron lippualennuksen teatterin oman näyttämön esityksistä. Yhdellä jäsenkortilla voi ostaa korkeintaan 5 lippua. Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa.

Tanssiteatteri Raatikko

Kelan hyväksymä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Seija Salo tarjoaa adoptioperheille tukea vanhemmuuteen sekä lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen. Salo tarjoaa konsultaatiota ja vanhempainohjausta vanhemmille sekä psykoterapiaa yli 16-vuotiaille. Adoptioperheet ry:n jäsenille 20 prosenttia alennusta kaikista palveluista. Louhelankuja 1 A 31 04400 Järvenpää.

Terapiapalvelut Risteys

Lahjakas valokuvaaja, jolla on paljon kokemusta esimerkiksi perhekuvauksista! Sofia tarjoaa kuvaukset 15 % alennuksella Adoptioperheet ry:n jäsenille. Kuvaukset Etelä-Suomessa, ulko- ja sisämiljöössä.

Valokuvaaja Sofia Virtanen
Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki