Maatapaamiset

EtusivuToiminta ja tukiMaatapaamiset

Täysin vapaaehtoisvoimin järjestettävät maatapaamiset kokoavat yhteen perheitä, odottajia ja adoptoituja aina tietystä adoptiomaasta. Vertaistukea, rentoa yhdessä oloa, luentoja ja perheiden sekä lasten ja nuorten ilonpitoa. Kannattaa osallistua!

Pääosin maatapaamiset järjestetään kesäaikaan tai alkusyksystä yhden viikonlopun mittaisina. Tapaamisissa tärkeintä on toisten perheiden tapaaminen, leppoisa yhdessä oleminen, tiedon jakaminen, keskustelut ja kansainvälisesti adoptoitujen syntymäkulttuurin vahvistaminen.


Tulevat maatapaamiset

heinä
26
Intia-maatapaaminen
26.7.28.7.
heinä
26
Kiina-maatapaaminen
26.7.28.7.
syys
6

Ihana viikonloppu, paljon verkostoitumista ja hyviä keskusteluja. Lapset pääsivät tapaamaan muita adoptoituja monenlaisen hauskan ohjelman ohessa. Vertaisuutta parhaimmillaan!


Ryhdy maatapaamisen järjestäjäksi

Maatapaamisten järjestäjäporukka vaihtuu tyypillisesti vuosittain. Mikäli mietit mukaan lähtemistä, ei tarvitse arkailla – yleensä edellinen porukka neuvoo ja meiltä toimistolta saat perehdytystä, neuvoja ja tukea!

Olemme koonneet maatapaamisten järjestäjille oppaan, josta löydät hyödyllisiä vinkkejä tapaamisen järjestämiseen oli kyse järjestäjäporukan kokoamisesta, viestinnästä, talouden pyörittämisestä, ilmoittautumisten keräämisestä tai melkein mistä tahansa tapahtuman tekemiseen liittyvästä.

Löydät maatapaamisen järjestäjän oppaan Vapaaehtoisuus-sivulta.

Ota yhteyttä

Altti Rannikko

Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija

Yhteyshenkilö adoptiovanhempien ja -odottajien sekä heidän vapaaehtoistoimintansa osalta

045 186 9300

[email protected]

suomi, ruotsi, englanti

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki