Perhe Pride: Sateenkaareva adoptio -teemailta verkossa

Teksti: Adoptioperheet

Pride-kuukautta vietetään kesäkuussa. Mitä sateenkaarierityisiä asioita adoptioon liittyy? Adoptioperheet ry järjestää yhdessä Sateenkaariperheet ry:n kanssa 26.6. klo 18 teemaillan, jonka aiheena on sateenkaareva adoptio.

Vanhemmaksi adoption kautta? Oletko miettinyt, olisiko adoptio juuri sinulle tai teille sopiva tapa saada lapsi?

Tule mukaan Sateenkaareva adoptio -teemailtaan keskiviikkona 26.6. klo 18! Tapaaminen järjestetään Zoomissa, ja ympäri Suomen kaikenlaiset sateenkaari-ihmiset, joita adoptio kiinnostaa tai koskettaa, ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sateenkaariperheet ry ja Adoptioperheet ry. Teemaillassa Adoptioperheet ry:n asiantuntija kertoo, miten adoptioprosessi etenee ja millaista adoptioarki saattaa olla sekä mitä sateenkaarierityisiä asioita adoptioon liittyy. Aikaa varataan tietenkin myös osallistujien kysymyksille ja keskustelulle.

Tapahtuman aluksi käymme yhdessä turvallisemman tilan -periaatteet, joihin toivomme osallistujien tutustuvan myös etukäteen. Sisään päästetään vain ennakkoon ilmoittautuneet henkilöt. Zoomissa jokainen osallistuja pystyy muokkaamaan omaa näyttönimen haluamakseen. Tilaisuudessa voi olla joko kamera päällä tai pois päältä. Kysymyksiä voi esittää mikrofonin tai chat-toiminnon kautta yleiseen keskusteluun tai yksityisviestillä työntekijälle.

Ilmoittaudu Sateenkaariperheet ry:n nettisivuilla 25.6. mennessä

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki