Matkalla juurille – Pilanesberg

Uudenvuoden aattoaamuna jätimme hyvästit Johannesburgille ja suuntasimme kohti uusia seikkailuja. Bussi nouti meidät hotellilta ja lähdimme matkalaukkuinemme kohti Pilanesbergin kansallispuistoa, missä tulisimme viettämään seuraavat pari päivää mm. safarin merkeissä. Bussimatka ...

Uudenvuoden aattoaamuna jätimme hyvästit Johannesburgille ja suuntasimme kohti uusia seikkailuja. Bussi nouti meidät hotellilta ja lähdimme matkalaukkuinemme kohti Pilanesbergin kansallispuistoa, missä tulisimme viettämään seuraavat pari päivää mm. safarin merkeissä.

Bussimatka oli aika pitkä mutta aika meni nopeasti kavereiden kanssa jutellessa. Saavuimme hotelille iltapäivällä ja heti aluksi menimme syömään lounasta. Lounaan jälkeen kirjauduimme hotelliin, saimme huoneet ja pääsimme uimaan. Uima-altaassa oli myös liukumäki, mikä oli mukavaa. Puoli viideltä alkoi safari. Näimme safarilla mm. kirahvin, sarvikuonon ja seepran. Safarilta tulimme vasta pimeän tultua. Safarin jälkeen oli uuden vuoden illallinen, mutta minä olin niin väsynyt päivän touhuista, että en jaksanut enää illalliselle lähteä. Parasta päivässä oli uiminen.

–poika 6v

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki