Kutsu kevätkokoukseen

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 26.5.2021 klo 18 alkaen. Koronatilanteen takia yhdistyksen hallitus on päättänyt, että kokous toteutetaan Teamsin välityksellä. Ennakkoilmoittautumista verkkolomakkeella edellytetään, jotta osallistumislinkki voidaan lähettää ajoissa. Ilmoittautua voi ...

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 26.5.2021 klo 18 alkaen. Koronatilanteen takia yhdistyksen hallitus on päättänyt, että kokous toteutetaan Teamsin välityksellä. Ennakkoilmoittautumista verkkolomakkeella edellytetään, jotta osallistumislinkki voidaan lähettää ajoissa. Ilmoittautua voi ma 24.5.2021 klo 23:45 mennessä.

 

Adoptioperheet ry:n sääntöjen 9 §:n mukaan ”Yhdistyksen kevätkokous pidetään tammi-toukokuussa ja syyskokous syys-koulukuussa hallituksen määräämänä päivänä”.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 11 §:ssä mainitut asiat sekä muut hallituksen esille tuomat asiat.

Yhdistyksen kokouksissa on varsinaisella jäsenellä, nuorisojäsenellä ja kunniajäsenellä kullakin yksi (1) ääni. Kannatusjäsenellä on kokouksessa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Yhdistyksen sääntöjen 9§:n mukaan ”Yhdistyksen kokoukseen voidaan yhdistyksen hallituksen niin päättäessä osallistua myös tietoliikenneyhteyttä tai muuta teknistä apuvälinettä käyttäen. Tästä annetaan tarkemmat määräykset yhdistyksen vaali- ja äänestysjärjestyksessä.”

Adoptioperheet ry:n hallitus on päättänyt, että yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään koronatilanteen vuoksi etäkokouksena.

Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan kokoukseen ma 24.5.2021 klo 23:45 mennessä. Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sekä muut mahdolliset ohjeet kokoukseen osallistumisesta sähköpostitse ennen kokousta.

Lämpimästi tervetuloa!
Adoptioperheet ry:n hallitus

LIITTEET:
Adoptioperheet esityslista_kevatkokous2021 (PDF-liite aukeaa eri ikkunaan)
adoptioperheet-ry_vaalijaaanestysjarjestys (PDF-liite aukeaa eri ikkunaan)

 

 

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki