Kevään tapahtumat siirtyvät ja ryhmien toiminta jäissä toistaiseksi

Koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi viranomaiset suosittelevat välttämään kaikkea matkustamista sekä kaikenlaisia ei-välttämättömiä kokoontumisia. Tästä johtuen siirrämme keväälle suunnitellut tapahtumat myöhempään ajankohtaan (lisätietoa myöhemmin). Suosittelemme myös, etteivät vertaisryhmät järjestäisi tapaamisia kasvokkain toistaiseksi. ...

Koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi viranomaiset suosittelevat välttämään kaikkea matkustamista sekä kaikenlaisia ei-välttämättömiä kokoontumisia. Tästä johtuen siirrämme keväälle suunnitellut tapahtumat myöhempään ajankohtaan (lisätietoa myöhemmin). Suosittelemme myös, etteivät vertaisryhmät järjestäisi tapaamisia kasvokkain toistaiseksi.

Erityisesti suosittelemme jättämään kaikenlaiset tapaamiset väliin mikäli on vähäisiäkään flunssan oireita ja pyydämme mm. ryhmien vetäjiä ohjeistamaan myös muita tapaamisiin ja toimintaan osallistuvia toimimaan näin. Vertaistuen mahdollistamiseksi on olemassa erilaisia etäyhteyksiä (Skype, Hangouts yms.) sekä sosiaalisen median alustoja (Facebook, WhatsApp yms.), joita kehotamme tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään.

Tiedotamme toiminnan jatkumisesta sitä mukaan, kun saamme uutta tietoa.

Viranomaiset niin kuin mekin suosittelemme hyvää käsihygieniaa, aivastamista ja yskimistä kertakäyttönenäliinoihin ja sen jälkeen niiden pois heittämistä, kättelyn/halaamisen ja muun ei-välttämättömän koskettamisen välttämistä, matkustamisen välttämistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä suuria ihmisjoukkoja ja kokoontumisia.

Koko toimisto on toistaiseksi etätöissä, mutta olemme normaalisti tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse. Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä henkilökuntaan!

Lisätietoa koronaepidemiasta mm. THL:n verkkosivuilta!

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki