Vastaa ja auta kehittämään adoptioprosessia ja -palveluita

Vertaisporukoissa levitetään paljon tietoa neuvonnasta ja palvelunantajan valinnasta, mutta jotta saataisiin kokonaiskuva tilanteesta, teimme kyselyn! Kysymme kieltämättä laajasti, mutta osa on nopeita “rasti ruutuun” -täyttöjä, ja kysymykset on jaettu adoptioprosessin ...

Vertaisporukoissa levitetään paljon tietoa neuvonnasta ja palvelunantajan valinnasta, mutta jotta saataisiin kokonaiskuva tilanteesta, teimme kyselyn!
Kysymme kieltämättä laajasti, mutta osa on nopeita “rasti ruutuun” -täyttöjä, ja kysymykset on jaettu adoptioprosessin mukaisiin vaiheisiin. Tarkoitus on vastaata siihen vaiheeseen asti, jota on käymässä tai jo käynyt läpi. Alkuvaiheessa olevat voivat hypätä yli yhteisiin kysymyksiin lopussa.

Toivomme mahdollisimman monipuolisia vastauksia, eri vaiheissa adoptioprosessia olevilta ja eri puolilta Suomea. Ratkaisukeskeiset kehitysehdotukset ovat erittäin tervetulleita! Mitä enemmän vastauksia saamme, sitä vakuuttavammin voimme esittää ehdotuksia!
Linkki suomenkieliseen kyselyyn ja englanninkieliseen kyselyyn .

HOX! Antaisimme mielellämme ruotsinkielisille mahdollisuuden vastata omalla äidinkielellään. Kumpaankin kyselyyn saa ilman muuta antaa vastaukset ruotsiksi. Etsinnässä myös vapaaehtoinen, joka kääntäisi kysymykset ruotsinkielistä linkkiä varten. Laita viestiä Lotalle toimistolla, mikäli olet käytettävissä tähän tehtävään!

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki