Ladataan Events

« Kaikki Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

UUDENMAAN KOTIMAAN ADOPTIOPERHEIDEN LUONTORETKI LAMMASSAAREEN 

8.6. klo 10.30 13.00

Aika: lauantai 8.6. klo 10.30 alkaen 

Paikka: Retki starttaa Jokisuuntien loppupäästä, Pornaistenniemen koirapuiston vierestä. Lähin bussipysäkki on Annalantien pysäkki Hämeentiellä ja parkkipaikkoja löytyy aivan tapaamispaikan läheltä Jokisuuntien päästä. 

Tarkoituksena on tehdä rento parin tunnin retki pitkospuita pitkin Lammassaaren uudelle piilokojulle, jonne saakka reitti on esteetön ja taittuu vaikkapa lastenrattaiden kanssa. Piilokojulla voimme jakautua kahteen ryhmään, jos nopeammat haluavat vielä piipahtaa myös Kuusiluodossa, jossa saattaa laiduntaa lampaita jo kesäkuun alkupuolella (tämä reitti ei esteetön). 

Lyhyemmän reitin pituus: n. 3 km 
Pidemmän reitin pituus: n. 4,5 km 

Retken lopuksi kokoonnumme vielä syömään yhdessä eväitä lähtöpaikan läheisyyteen Vanhankaupunginlahden kupeeseen. Sieltä löytyy yleensä myös ruokakärryjä, joista voi ostaa esim. jätskiä. Ruokailupaikalla on pöytiä, mutta mukaan kannattaa ottaa myös piknikalusta. Tulentekomahdollisuutta ei ole. Lähellä on myös Pornaistenniemen luontopolun koivikko, jossa voi rakennella majoja. 

Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet, mukavat kengät ja omat retkieväät. Ota mukaan myös kiikarit, jos omistat sellaiset. Järjestäjien puolesta otamme mukaan myös kaukoputken, jolla voimme yhdessä tutkailla lintuja. 

Ilmoittaudu retkelle 1.6. mennessä tästä linkistä. 

Säävaraus! Laitamme ilmoittautuneille tietoa, jos sää näyttää niin huonolta, että retki kannattaa siirtää toiseen ajankohtaan. 

Tervetuloa mukaan retkeilemään! 

t. Henna Hakkarainen (hakkarainen.h(at)gmail.com), Kimmo Sipiläinen, Sulo 11 v. ja Kuutti 9 v

Siirry tapahtumakalenteriin
Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki