Ladataan Events

« Kaikki Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Föreläsnings- och diskussionsserie för vuxna adopterade

25.1. klo 17.00 18.30

Föreläsnings- och diskussionsserie för vuxna adopterade

Tid och plats: 25.10, 8.11, 29.11.2023 och 25.1.2024 kl.17:00-18:30 i Helsingfors. Vi träffas vid Luna House i centrala Helsingfors nära Strockmann (Mannerheimvägen 12 B).

Mål: Väcka tankar hos deltagarna och ge stöd för att behandla den egna adoptionsbakgrunden och dess unika betydelse

Upplägg: Varje träff inleds med en 20-30 min presentation om ett tema. Teman kan formas i samråd med gruppen, så om du har önskemål om tema gäller det att höra av sig så fort som möjligt! Gruppens behov tas alltså i beaktande, och efter presentationen följer en ledd diskussion där deltagarnas mentaliseringsförmåga stöds. Frivillig hemuppgift för att stöda tänkandet kring egna upplevelser.

Föreläsare och diskussionsledare: Martina Salvén-Bodin, legitimerad psykolog. ‘Jag har jobbat länge inom barnpsykiatri, även med adopterade och adoptivfamiljer, och skapat ett intresseområde och kunskap gällande adoption och föreläser i ämnet. Jag har också gått flertal utbildningar i mentalisering, samt korttidsterapeutiskt arbtessätt. Jag fungerar även som timlärare vid Helsingfors universitet i en kurs i barn och familjepsykologi, utbildar och föreläser samt är med i en forskningsgrupp.’
Begränsat antal platser.

Träffarna ordnas av kamratstödsgruppen Vuxna adopterade i Huvudstadsregionen (Adoptivfamiljer rf).

Mera information och anmälningar: sabina.soderlundmyllyharju (a) gmail.com

Tiedot

Päivämäärä:
25.1.
Aika:
17.00 – 18.30
Tapahtumaluokka:
Siirry tapahtumakalenteriin
Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki