Kontaktuppgifter

Adoptivfamiljer rf

Vi har flyttat till nya utrymmen i Sörnäs, som vi fortsätter att dela med Familia och Supli. Vårt kontor finns på adressen Fågelviksgatan 10, välkomna till 7. våningen på besök!

Vi rekommenderar att utnyttja lokala trafikmedel.

OBS! Gatukonstruktionerna på Tavastvägen (påbörjade 4.3.2019) inverkar på lokaltrafiken! Uppdaterad information angående läget hittas på HRT:s Ruttguide (HSL Reittiopas). 

Adress

Fågelviksgatan 10, 00500 Helsinki

Email adress

toimisto(@)adoptioperheet.fi

Följ oss på sociala medier

E-FAKTURERINGSADRESS

003714503450
Operatör: Maventa

Reservation av utrymmen

Lokala grupper kan samlas kostnadsfritt i våra utrymmen. Lokalerna kan även reserveras för andra adoptionsrelaterade allmännyttiga evenemang.

Vi hyr även ut våra nya samlingutrymmen till samarbetspartners och övriga intresserade enligt överenskommelse. Kontakta oss via email på adressen toimisto(@)adoptioperheet.fi eller ring oss på numret (+358) 045 233 0430. Ifall du personligen vill besöka vårt kontor, ring vänligen i förväg för att försäkra dig om att vi finns på plats!

Ta kontakt!  • Vi behandlar dina kontaktuppgifter med omsorg och tillförsikt. De tjänsteleverantörer vi använder har även förbundit sig till att behandla uppgifterna i enlighet med förordningen.Vi lämnar inte över dina uppgifter till utomstående parter.

    Adoptivfamiljer rf:s dataskyddsförording (på Finska)

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
X