Ryhmänvetäjien etsintäkuulutus!

Oletko liikunnallinen, osaat ohjata ja pidät ihanista lapsista? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Eiköhän perusteta yhdessä adoptoitujen lasten ikioma liikuntakerho! Useat jäsenemme ovat toivoneet pääkaupunkiseudulle alakouluikäisten lasten ikiomaa liikuntakerhoa. ...

Oletko liikunnallinen, osaat ohjata ja pidät ihanista lapsista? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö. Eiköhän perusteta yhdessä adoptoitujen lasten ikioma liikuntakerho!

Useat jäsenemme ovat toivoneet pääkaupunkiseudulle alakouluikäisten lasten ikiomaa liikuntakerhoa. Kerhon kesto voi olla yhden tunnin ja liikkua voisi vaikka kerran kuukaudessa. Liikunta voi olla esimerkiksi polttopalloa, sählyä, tanssia tai vaikka jalkapalloa. Voisiko juuri sinua kiinnostaa ryhmänvetäminen tai tiedätkö jonkun, kenet voisit ilmiantaa? Suosittelemme myös aina, että ryhmällä olisi kaksi vetäjää! Jos et asu pääkaupunkiseudulla ja kiinnostuit, niin ota myös yhteyttä. Tällaista toimintaa kaivattaisiin varmasti monille muillekin paikkakunnille!

Me tuemme parhaamme mukaan ryhmän perustamisessa!

Yhteys vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin:

hanna-kaisa.virtanen (at) adoptioperheet.fi / 045 1869300

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki