Maatapaamiset

Täysin vapaaehtoisvoimin järjestettävät maatapaamiset kokoavat yhteen odottajia ja perheitä aina tietystä adoptiomaasta. Vertaistukea, rentoa yhdessä oloa, luentoja ja lasten sekä nuorten ilonpitoa. Kannattaa osallistua!

Pääosin maatapaamiset järjestetään kesäaikaan tai alkusyksystä yhden viikonlopun mittaisina. Tapaamisissa tärkeintä on toisten perheiden tapaaminen, leppoisa yhdessä oleminen, tiedon jakaminen, keskustelut ja kansainvälisesti adoptoitujen syntymäkulttuurin vahvistaminen.

Pidämme tapaamisia erittäin tärkeänä vertaistuen muotona ja haluamme siksi tukea ja kannustaa niiden järjestämistä!

Vuoden 2022 maatapaamiset:

Bulgaria, 11.6. Oulu. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: katriina.kajala (at) gmail.com

Venäjä, 18.6. Helsinki, Kulttuurikeskus Sofia. Lisätietoja ja ilmoittautumiset (31.5. mennessä): venajalta.adoptoineet(at)gmail.com

Filippiinit, 22.-24.7. Virrat, Nuorisokeskus Marttinen. Lisätietoja: www.filipino-adoptioperheet.com

Etelä-Afrikka, 29.-31.7. Hyvinkää, Hotelli Sveitsi. Lisätietoja: eatapaaminen.fi

Intia, 19.-21.8. Tammela, Eerikkilän urheiluopisto. Lisätietoja: www.intiainen.org

Etiopia, syksyllä, TBA.

Maatapaamisten järjestäjäporukka vaihtuu tyypillisesti vuosittain. Mikäli sinä mietit mukaan lähtemistä, ei tarvitse arkailla – yleensä edellinen porukka neuvoo ja meiltä toimistolta saat perehdytystä, neuvoja ja tukea!

Esimerkiksi olemme koonneet oppaan maatapaamisten järjestäjille, josta löydät hyödyllisiä vinkkejä tapaamisen järjestämiseen oli kyse järjestäjäporukan kokoamisesta, viestinnästä, talouden pyörittämisestä, ilmoittautumisten keräämisestä tai melkein mistä tahansa tapahtuman tekemiseen liittyvästä. Löydät oppaan täältä!

X