Maatapaamiset

Täysin vapaaehtoisvoimin järjestettävät maatapaamiset kokoavat yhteen perheitä, odottajia ja adoptoituja aina tietystä adoptiomaasta. Vertaistukea, rentoa yhdessä oloa, luentoja ja perheiden sekä lasten ja nuorten ilonpitoa. Kannattaa osallistua!

Ihana viikonloppu, paljon verkostoitumista ja hyviä keskusteluja. Lapset pääsivät tapaamaan muita adoptoituja monenlaisen hauskan ohjelman ohessa. Vertaisuutta parhaimmillaan!

Pääosin maatapaamiset järjestetään kesäaikaan tai alkusyksystä yhden viikonlopun mittaisina. Tapaamisissa tärkeintä on toisten perheiden tapaaminen, leppoisa yhdessä oleminen, tiedon jakaminen, keskustelut ja kansainvälisesti adoptoitujen syntymäkulttuurin vahvistaminen.

Pidämme tapaamisia erittäin tärkeänä vertaistuen muotona ja haluamme siksi tukea ja kannustaa niiden järjestämistä!

Maatapaamiset 2023

Maatapaamisten järjestäjäporukka vaihtuu tyypillisesti vuosittain. Mikäli sinä mietit mukaan lähtemistä, ei tarvitse arkailla – yleensä edellinen porukka neuvoo ja meiltä toimistolta saat perehdytystä, neuvoja ja tukea!

Esimerkiksi olemme koonneet oppaan maatapaamisten järjestäjille, josta löydät hyödyllisiä vinkkejä tapaamisen järjestämiseen oli kyse järjestäjäporukan kokoamisesta, viestinnästä, talouden pyörittämisestä, ilmoittautumisten keräämisestä tai melkein mistä tahansa tapahtuman tekemiseen liittyvästä. Löydät oppaan täältä!

Kotimaatapaaminen 2023

Adoptioperheet ry järjestää yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa kotimaatapaamisen 6.–8.1.2023 Holiday Club Tampereen kylpylässä.

Kotimaatapaaminen on kotimaan adoptioperheiden, adoptoitujen ja adoptio-odottajien tapaaminen, jossa perheet, adoptoidut ja odottajat pääsevät verkostoitumaan ja viettämään aikaa yhdessä.

 

ALUSTAVA OHJELMA:

 

Perjantai 6.1.2023

Klo 16.00 Saapuminen paikalle

Klo 18.00 Tutustumista

 

Lauantai 7.1.2023

Klo 10.00 Aamun aktiviteetit

Klo 12.00 Porrastettu ruokailu

Klo 13.30 Luento: ”Adoption merkitys nuoruusikäisen elämässä”, nuorisopsykiatri Kirsi Kettunen, Pelastakaa Lapset ry (samaan aikaan lapsille oma ohjelma)

Klo 15.00 Tauko

Klo 16.00 Kotimaan adoptoidut kertovat kokemuksistaan / Adoption jälkeinen tuki

Klo 18.00 Tauko

Klo 19.00 ”Näin meistä tuli adoptioperhe” -työpaja

 

Sunnuntai 8.1.2023

Klo 10.00 Aamun aktiviteetit

Klo 11.00 Päättäjäiset

Klo 12.00 Kotimatkalle

 

Osallistumismaksu on 40 euroa koko perheeltä.

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ.

  • Altti Rannikko
    Altti Rannikko Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija

    Yhteyshenkilö adoptiovanhempien ja -odottajien sekä vapaaehtoistoiminnan osalta
    045 186 9300

X