Julkaisimme oppaan adoptioperheistä lastensuojelun asiakkaina

Adoptioperhe lastensuojelun asiakkaana -opas on tarkoitettu kaikille adoptioperheitä työssään kohtaaville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä tukitoimia tarvitsevien adoptioperheiden vanhemmille. Opas kokoaa yksiin kansiin sekä ammattilaispuheenvuoroja että adoptioperheiden kokemuksia lastensuojelun asiakkuudesta ...

Adoptioperhe lastensuojelun asiakkaana -opas on tarkoitettu kaikille adoptioperheitä työssään kohtaaville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä tukitoimia tarvitsevien adoptioperheiden vanhemmille. Opas kokoaa yksiin kansiin sekä ammattilaispuheenvuoroja että adoptioperheiden kokemuksia lastensuojelun asiakkuudesta ja sitä edeltäneistä tukitoimista. Äänessä ovat niin adoptioperheiden parissa työskentelevät ammattilaiset, adoptiovanhemmat kuin aikuiset adoptoidutkin.

​Toivomme, että tieto leviää mahdollisimman laajalle. Voit tilata opasta maksutta tai printata/selata verkossa näköistiedostoa. Toivomme, että samassa yksikössä pystytään kierrättämään julkaisua, jotta painosta riittää.

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki