Helpotusta arkeen – Nooran kiertävä ruokalista

[mk_padding_divider size=”40″] Arki voi tuntua tällä hetkellä tavallista työläämmältä ja etenkin lapsiperheissä myös ruokailu voi aiheuttaa tavallista enemmän haasteita, kun kouluruokaakaan ei välttämättä ole tarjolla. Jäsenemme ja adoptiovanhempi Noora Friman ...

[mk_padding_divider size=”40″]

Arki voi tuntua tällä hetkellä tavallista työläämmältä ja etenkin lapsiperheissä myös ruokailu voi aiheuttaa tavallista enemmän haasteita, kun kouluruokaakaan ei välttämättä ole tarjolla. Jäsenemme ja adoptiovanhempi Noora Friman kehitteli mainion ratkaisun helpottamaan arjen ruokailua. Jos lause “Mitähän tänään syötäisiin?” nostaa niskakarvasi pystyyn, aiheuttaa ahdistusta tai ärsytystä, tässä voikin olla ratkaisu juuri sinulle.

Nooran kiertävä ruokalista kokoaa yhteen kuuden viikon ruokalistan resepteineen ja kauppalistoineen. Lista sisältää useita herkullisia arkiruokia sekä perjantaiset herkuttelupäivät pizzoineen ja hampurilaisineen. Voit ladata listan joko valmiina pdf:nä tai muokattavana docx-tiedostona, jonka voit räätälöidä sopivaksi juuri oman perheesi ruokavalioon, kokoon tai tilanteeseen.

Lataa Nooran kiertävä ruokalista pdf-tiedostona tästä!

Lataa Nooran kiertävä ruokalista muokattavana docx-tiedostona tästä!

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki