Haussa jälleen uusi Paikka auki -tekijä toimistolle!

STEA:n Paikka auki -avustusohjelman ansiosta meillä on mahdollisuus palkata vuoden määräaikaiseen tehtävään työelämän tai tutkintoon johtavan koulutuksen ulkopuolella oleva nuori (alle 30-vuotias) tai osatyökykyinen (ei ikärajoitusta) henkilö monipuolisiin järjestötyöntekijän tehtäviin. Olet kiinnostunut ...

STEA:n Paikka auki -avustusohjelman ansiosta meillä on mahdollisuus palkata vuoden määräaikaiseen tehtävään työelämän tai tutkintoon johtavan koulutuksen ulkopuolella oleva nuori (alle 30-vuotias) tai osatyökykyinen (ei ikärajoitusta) henkilö monipuolisiin järjestötyöntekijän tehtäviin. Olet kiinnostunut toimimaan lasten, nuorten ja aikuisten adoptoitujen sekä vapaaehtoistemme kanssa. Lisäksi erilaiset viestinnän tehtävät innostavat sinua ja haluat oppia niistä lisää.

Lupaamme sinulle upean työyhteisömme tuen, kattavan kurkistuksen järjestötyön arkeen ja lisää työelämävalmiuksia! Toivomme, että sosiaalisen median käyttö on sinulle tuttua ja luontevaa ja tulet toimeen myös ruotsin kielellä.

Eduksi katsomme adoptioaiheiden tuntemisen ja kokemuksen nuorten kanssa toimimisesta. Emme vaadi työhön valittavalta mitään tiettyä koulutusta. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta sekä kehittämisestä innostunutta asennetta. Kokemus järjestö-/vapaaehtoistoiminnasta auttaa tehtävässä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, ja työ edellyttää valmiutta matkustamiseen sekä ilta- ja viikonlopputyöhön.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikostaustaote.

Haku päättyy to 7.2. ja haastattelut pidetään viikolla 6 ja 7. Työ alkaa helmikuun lopussa tai sopimuksen mukaan. Työsopimus allekirjoitetaan, kun olemme saaneet virallisen päätöksen rahoituksesta.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anu Uhtio numerosta 050 3535 952. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään osoitteeseen anu.uhtio(at)adoptioperheet.fi

Lisätietoja Paikka auki -hankkeesta.

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki