Kategoria Uutiset

TERVETULOA SYYSKOKOUKSEEN!

Adoptioperheet ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään to 9.12.2021 klo 18.00 alkaen Keskuskauppakamarin tiloissa, Aleksanterinkatu 17, Helsinki. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Pandemiatilanteen vuoksi toivomme, että lähikokoukseen osallistuisivat vain täysin terveet kokousedustajat, jotka ovat saaneet täyden rokotussarjan, sairastaneet koronan aiemmin tai käyneet koronatestissä ennen kokousta.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 11 §:ssä mainitut asiat, Adoptioperheet ry:n strategia vuosille 2022-2024 sekä mahdolliset muut hallituksen esille tuomat asiat.

Adoptioperheet ry:n sääntöjen 9 §:n mukaan ”Yhdistyksen kevätkokous pidetään tammi-toukokuussa ja syyskokous syys-joulukuussa hallituksen määräämänä päivänä”.

Yhdistyksen kokouksissa on varsinaisella jäsenellä, nuorisojäsenellä ja kunniajäsenellä kullakin yksi (1) ääni. Kannatusjäsenellä on kokouksessa puhe- ja läsnäolo-oikeus.

Kaikkia osallistujia pyydetään ilmoittautumaan kokoukseen etukäteen su 5.12.2021 mennessä verkkolomakkeen kautta.

Tarkemmat tarkemmat ohjeet kokoukseen osallistumisesta lähetetään tiistaina 7.12.

Lämpimästi tervetuloa!

Syyskokouskutsu 2021 pdf-liitteenä

Esityslista syyskokoukseen 2021

Toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2022 saa pyydettäessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Jenny Nymanilta etunimi.sukunimi (at) adoptioperheet.fi

X