Adoptioperheet hakee toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme siirtyessä urallaan eteenpäin etsimme nyt järjestöllemme uutta luotsaajaa. Pääset johtamaan vireää työyhteisöä sekä tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä. Olemme kasvava yhdistys: jäsenten, vapaaehtoisten ja toimintamme määrä kasvaa, niin ...

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme siirtyessä urallaan eteenpäin etsimme nyt järjestöllemme uutta luotsaajaa. Pääset johtamaan vireää työyhteisöä sekä tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä. Olemme kasvava yhdistys: jäsenten, vapaaehtoisten ja toimintamme määrä kasvaa, niin myös vaikuttavuutemme ja rahoituksemme.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Operatiivisen toiminnan johtaminen yhdistyksen strategian ja arvojen mukaisesti
  • Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja viestiminen, sidosryhmätyö ja yhdistyksen edustaminen yhteistyöelimissä kuten adoptiolautakunnan täysistunto ja Monimuotoiset perheet -verkosto
  • Rahoituksesta ja budjetista vastaaminen sekä varainhankinnan kehittäminen
  • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden päätoimittaminen

Tukenasi sinulla on Adoptioperheiden osaava ja mukava henkilöstö. Adoptioperheet ry:llä on lisäksesi kaksi vakituista työntekijää sekä useita projektityöntekijöitä ja harjoittelijoita. Lisäksi työyhteisöön kuuluvat lehden osa-aikaiset toimitussihteeri ja toimituspäällikkö. Adoptioperheiden tukijalka on laaja, noin 150 vapaaehtoisen verkosto.

Työ sisältää jonkin verran viikonloppu- ja iltatöitä sekä satunnaista matkustamista lähinnä kotimaassa. Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 1.4.2020. Jos tunnistit itsesi ja innostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus, cv sekä palkkatoivomus 19.1.2020 mennessä osoitteeseen [email protected].

Lue lisää: https://www.adoptioperheet.fi/yhdistys/rekrytointi/
Lisätietoja antaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Pauliina Pulkkinen (050 574 5288).

Adoptioperheet ry
Kalevankatu 16,
00100 Helsinki