Olet täällä

Vanhentuneet rekry-ilmoitukset

Tule meille kehittämään nuorisotoimintaa adoptoiduille nuorille!

RAY:n Paikka auki -avustusohjelman ansiosta meillä on mahdollisuus palkata määräaikainen nuorisotoiminnan kehittäjä jatkamaan valtakunnallista adoptoitujen vertaistoimintaa. Kyseessä on 14 kuukauden määräaikainen työsuhde. Palkattava henkilö voi olla korkeintaan 29-vuotias, eikä hän ole työelämässä tai tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Työttömyysjakson kestolle ei avustusohjelmassa aseteta rajoitteita.

Lupaamme sinulle upean työyhteisömme tuen, kattavan kurkistuksen järjestötyön arkeen ja lisää työelämävalmiuksia. Työtehtäviisi sisältyy adoptoitujen osallistumismahdollisuuksien kehittämistä, nuorten tukemista ja nuorille suunnattujen tapahtumien järjestämistä eri puolille Suomea sekä hyvien käytänteiden keräämistä vapaaehtoisiamme varten. Toivomme, että sosiaalisen median käyttö on sinulle tuttua ja luontevaa.

Eduksi katsomme  nuoriso-ohjaajan, nuorisotyöntekijän, yhteisöpedagogin, sosionomin tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen. Emme kuitenkaan vaadi työhön valittavalta mitään tiettyä koulutusta. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta sekä kehittämisestä innostunutta asennetta. Kokemus nuorten kanssa toimimisesta, järjestö-/vapaaehtoistoiminnasta tai adoptioasioista auttaa tehtävässä. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, ja työ edellyttää valmiutta matkustamiseen sekä ilta- ja viikonlopputyöhön. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikostaustaote.

Haku päättyy su 22.1. ja haastattelut pidetään viikolla 4 ja 5. Työ alkaa helmikuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa vt. toiminnanjohtaja Elina Helmanen numerosta 050 3535 952. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään osoitteeseen elina.helmanen(at)adoptioperheet.fi

 

 

Haemme korkeakouluharjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi syksylle 2016

Etsimme harjoittelijaa vastaamaan erityisesti yhdistyksemme juhlavuoteen liittyvästä suunnittelusta ja koordinoinnista yhdessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorimme kanssa. Harjoittelija vastaa juhlavuoden eri toimintojen tiedottamisesta ja markkinoinnista. Lisäksi harjoittelijan tehtäviin kuuluu jäsenkyselyn ja kartoitusten vastausten analysoiminen sekä muut monipuoliset järjestö- ja toimistotyöt. Harjoittelijalle takaamme perehdytyksen järjestökentän toimintaan ja työyhteisön tuen.

Työaika on pääsääntöisesti virastotyöajan mukaista, mutta toivomme mahdollisuutta joustaa tarvittaessa. Harjoittelupaikka sijaitsee Helsingissä, mutta osa työajasta on mahdollista tehdä etätyönä.

Valittavalta harjoittelijalta toivomme kokemusta viestinnästä, sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, tietoteknisiä valmiuksia, organisointikykyä sekä valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Harjoittelujakso asettuu syys-joulukuun väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja se on täysipäiväinen. Harjoittelusta maksettava palkka on 1173 e/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa osoitteeseen elina.helmanen@adoptioperheet.fi viimeistään pe 16.9.2016. Täytämme paikan kuitenkin heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja:

vt. toiminnanjohtaja Elina Helmanen, 050 353 5952 tai elina.helmanen (at) adoptioperheet.fi

 

Etsimme viestinnän osaajaa äitiysvapaan sijaiseksi

Haemme järjestösihteerin äitiysvapaan sijaista pieneen ja dynaamiseen työyhteisöömme kuuden kuukauden määräajalle 1.6.–30.11.2016. Etsimme henkilöä, jolla on viestinnän ja markkinoinnin osaamista ja jolta sujuu yhtä suurella mielenkiinnolla myös muut pienen järjestön toimistotehtävät. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Järjestösihteerin tehtävänkuvaan kuuluu mm. kokonaisvastuu yhdistyksen viestinnästä, jäsenpalvelu, tapahtumien ja leirien hallinnointi sekä avustavat kirjanpidon tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kehittämisestä innostuvaa asennetta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä valmiutta viikonloppu- ja iltatöihin sekä matkustamiseen. Toivomme soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta järjestötyöstä. Eduksi katsomme aikaisempaa adoptiokentän tuntemusta sekä taitto-ohjelmien osaamista.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja palkkaus on vaativuusryhmä 5 mukainen (2236,93€/kk) ja mahdollinen kokemusvuosiin perustuva henkilökohtainen lisä (3 v 6 %; 6 v 10 %; 9 v 14 %). Työaika on 37,5 h/vk.

Haku päättyy pe 25.3.2016. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään osoitteeseen elina.helmanen@adoptioperheet.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Elina Helmanen (puh. 040 511 7131) to 3.3. klo 10-14, to 10.3. klo 10-14, ma 14.3. klo 12-14 ja ma 21.3. klo 10-14.

 

Yhdistys palkkaa määräaikaisen nuorisotyön ammattilaisen 

RAY:n Paikka auki -avustusohjelman ansiosta meillä on mahdollisuus palkata määräaikainen nuorisotyön ammattilainen käynnistämään valtakunnallista adoptoitujen vertaistoimintaa. Palkattava henkilö voi olla korkeintaan 29-vuotias, eikä hän ole työelämässä tai tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Työttömyysjakson kestolle ei avustusohjelmassa aseteta rajoitteita. Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde. 

Lupaamme sinulle upean työyhteisömme tuen, kattavan kurkistuksen järjestötyön arkeen ja lisää työelämävalmiuksia. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorimme Julia Kurki sai avustusohjelman kautta vakituisen työn yhdistyksessämme sekä paikan avustusohjelman nuorten johtoryhmässä (ks. Paikka auki -> nuorten johtoryhmä).

Työtehtävät tulevat käsittämään adoptoitujen osallistumismahdollisuuksien kehittämistä, vapaaehtoisten tukemista nuorten toiminnan käynnistämisessä ja järjestämisessä eri puolilla Suomea, ja hyvien käytänteiden mallintamista ja dokumentointia vapaaehtoisiamme varten. 

Edellytämme hakijalta nuoriso-ohjaajan, nuorisotyöntekijän, yhteisöpedagogin, sosionomin tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, itsenäistä työotetta sekä kehittämisestä innostunutta asennetta. Kokemus nuorten sosiaalisen hyvinvoinnin ja osallisuuden edistämisestä, järjestö/vapaaehtoistoiminnasta tai adoptiosta auttaa tehtävässä. Työ edellyttää valmiutta matkustamiseen sekä ilta- ja viikonlopputyöhön. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikostaustaote.

Haku käynnistyy 4.8., haastattelu pidetään 21.8. ja perehdytys alkaa 26.-27.8. Toivomme, että valittu henkilö voi osallistua hallituksen ja henkilökunnan yhteiseen strategiapäivään lauantaina 29.8. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anu Uhtio seuraavina aikoina: ke 5.8. klo 10-16, pe 7.8. klo 12-16, ma 10.8. klo 8-12, pe 14.8. klo 10-14 ja ke 19.8. klo 13-16. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään osoitteeseen elina.helmanen(at)adoptioperheet.fi 19.8.2015 mennessä. Lisäksi hakijoita pyydetään vastaamaan hakuprosessia sujuvoittavaan kyselyyn

 

 


 

27.4.2014
Adoptioperheet ry:n vt. toiminnanjohtajaksi 1.8.2015 - 31.3.2017 on valittu VTM Elina Helmanen.

17.3.2015
Kiitos mielenkiinnosta tehtävää kohtaan! Hakijoihin on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä.

27.2.2015

Adoptioperheet ry hakee määräaikaista toiminnanjohtajan sijaista 

Haemme järjestöjohdon ammattilaista pieneen ja dynaamiseen työyhteisöömme. Kyseessä on toiminnanjohtajan opintovapaan sijaisuus 20 kuukauden ajan. Toivomme sinulta tahtoa ja taitoa luotsata yhdistystä, jossa on intoa ja paloa, sekä runsaasti aktiivisia vapaaehtoisia ympäri Suomen. Yhdistys on 18-vuotias ja vakiinnuttanut asemansa adoptiokentällä. Oman jälkesi yhdistyksen historiaan pääset jättämään ajankohtaisen strategiatyön myötä. 

Hakijalta edellytämme kokemusta esimiestyöstä ja vaikuttamistoiminnasta sekä talousosaamista. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen hallinnosta, edunvalvonnasta ja yhteistyöstä monipuolisten verkostojemme kanssa, sekä toimii järjestölehden päätoimittajana. Työssä tarvitaan valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön sekä matkustamiseen. 

Voit aloittaa esim. 1.5. tai 1.8.2015, tai tilanteesi mukaan. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Hakemukset 13.3.2015 mennessä sähköpostitse anu.uhtio (at) adoptioperheet.fi. Toivomme, että voit vastata myös tähän kyselyyn sujuvoittaaksemme rekrytointiprosessia. Ryhmähaastattelut järjestetään maaliskuun loppuun mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anu Uhtio (puh. 050 3535 952) pe 27.2. klo 15-17, to 5.3. klo 9-17, ma 9.3. klo 9-13 ja to 12.3. klo 9-17.