Olet täällä

Tukinet

Tukinetin vertaistukichatit adoptiovanhemmille ja adoptoiduille nuorille

Järjestämme koulutettujen vapaaehtoistemme kanssa vertaischatteja Tukinetissä elokuusta 2017 alkaen. Tukinetin chatit ovat kohdennettuja erityisesti kouluikäisten adoptoitujen lasten ja nuorten vanhemmille sekä itse adoptoiduille nuorille.

Rekisteröidy Tukinetin verkkosivuilla ja tule keskustelemaan anonyymisti muiden adoptiovanhempien tai adonuorten sekä Adoptioperheet ry:n vapaaehtoisten kanssa erilaisista adoptiota koskevista teemoista.

Chatit syksyllä 2017:

Adoptiovanhempien chat
Torstaina 31.8.2017 klo 18.30-20.00
Teema: Koulu

Kuinka adoptoituja kohdataan koulussa? Tietävätkö opettajat ja koulujen henkilökunta tarpeeksi adoptiosta ja adoptoiduista lapsista ja nuorista? Muun muassa näitä kysymyksiä voit pohtia muiden adoptiovanhempien kanssa elokuun chatissa.

Adonuorten chat
Torstaina 14.9.2017 klo 18.30-20.00
Teema: Juuret

Kuinka adoptoitu nuori voi saada lisää tietoa juuristaan? Mitä kaikkea kannattaa huomioida tietoa etsiessä? Kokevatko adoptoidut nuoret juurensa tärkeiksi? Tule keskustelemaan näistä ja monista muista asioista muiden adonuorien kanssa syyskuun chattiin.

Adoptiovanhempien chat
Torstaina 26.10.2017 klo 18.30-20.00
Teema: Murrosikä

Millaisia vaikutuksia murrosiällä on adoptoituun nuoreen? Miksi adoptoitu murrosikäinen käyttäytyy tietyllä tavalla? Millaisia haasteita murrosikä tuo mukanaan? Miten rohkaista, auttaa ja tukea murrosikäistä? Tule lokakuussa keskustelemaan muiden adoptiovanhempien kanssa esimerkiksi edellä mainituista asioista.

Adonuorten chat
Torstaina 9.11.2017 klo 18.30-20.00
Teema: Koulukiusaaminen

Kuinka paljon ja millaista koulukiusaamista adoptoidut nuoret joutuvat kokemaan? Kuinka kiusaamiseen voitaisiin puuttua ja saada se loppumaan? Tule keskustelemaan adonuorten kanssa adoptoitujen kohtaamasta koulukiusaamisesta ja kuinka siihen voitaisiin paremmin puuttua.
 


Tulevien liveryhmien aikataulut näet myös tästä!