Olet täällä

Tukinet

Tukinetin vertaistukichatit adoptoiduille nuorille

Järjestämme koulutettujen vapaaehtoistemme kanssa vertaischatteja myös Tukinetissä ja siellä järjestettävät chatit ovat kohdennettuja adoptoiduille nuorille.

Rekisteröidy Tukinetin verkkosivuilla ja tule keskustelemaan anonyymisti muiden adonuorten sekä koulutettujen Adoptioperheet ry:n vapaaehtoisten kanssa erilaisista adoptoituja koskevista teemoista.


Adonuorten vertaischatit keväällä 2018:


Tammikuu

Tiistaina 23.1.2018 klo 19.00-20.30
Teema: Juuret

Kuinka adoptoitu nuori voi saada lisää tietoa juuristaan? Mitä kaikkea kannattaa huomioida tietoa etsiessä? Kokevatko adoptoidut nuoret juurensa tärkeiksi? Tule keskustelemaan näistä ja monista muista asioista muiden adonuorien kanssa tammikuun chattiin.


Maaliskuu

Tiistaina 20.3.2018 klo 18.30-20.00
Teema: Rasismi ja koulukiusaaminen

Kuinka paljon ja millaista koulukiusaamista sekä rasismia adoptoidut nuoret joutuvat kokemaan? Kuinka kiusaamiseen ja rasismiin voitaisiin puuttua ja saada se loppumaan? Tule keskustelemaan adonuorten kanssa adoptoitujen kohtaamasta koulukiusaamisesta ja kuinka siihen voitaisiin paremmin puuttua.


Toukokuu

Torstaina 17.5.2018 klo 19.00-20.30
Teema: Yksinäisyys ja vertaistuki

Mistä löytää muita adoptoituja ja missä viettää aikaa heidän kanssaan? Mistä vertaistukea, neuvoja ja vastauksia vaikeisiin kysymyksiin? Tule keskustelemaan muiden adonuorten kanssa siitä, kuinka löytää muita adoptoituja, missä viettää aikaa heidän kanssaan ja saada vertaistukea.
 

Tutustu tukinetin verkkosivuihin ja chat-tarjontaan tästä!