Olet täällä

Sunnuntaibrunssit

Kaikille avoimet Sunnuntaibrunssit kokoavat nimensä mukaisesti ihmiset rennon brunssin ääreen kuulemaan ja keskustelemaan tietystä teemasta. Brunssit järjestetään yhdistyksen toimistolla Helsingissä, mutta niille voi osallistua myös etänä maksuttoman Skype-palvelun kautta. Mukana tilaisuuksissa on aina keskustelua herättelemässä kokemusasiantuntija, minkä lisäksi teemaa käsitellään yhteisen keskustelun ja osallistujien kysymysten kautta. Tervetuloa!

Syksyn 2017 Sunnuntaibrunssit:

Odottajat
5.11. kello 11-14

Brunssin alustajana toimii Pauliina Pulkkinen. Pauliina on kahden Etelä-Afrikasta adoptoidun lapsen äiti. Brunssilla käsitellään muun muassa odottajan tunteita ja pelkoja sekä mistä saa tarvittavaa apua. Näkökulmana on sekä ensimmäinen että toinen odotus. Brunssille voi osallistua sekä kansainvälisestä että kotimaan adoptiosta kiinnostuneet. 

Ilmoittaudu odottajat-brunssille täältä!


Mikä ihmeen Sunnuntaibrunssi?

Suosittuja Sunnuntaibrunsseja on järjestetty yhdistyksen toimistolla jo usean vuoden ajan ja ne noudattavat toimivaksi todettua kaavaa: aluksi nautitaan yhdessä klo 11 - 12 nyyttäripöydän antimista, sitten lapset siirtyvät lastenhoitajien huomaan ja aikuiset pääsevät syventymään teemaan klo 12 - 14 kokemusasiantuntijoiden alustuksella sekä keskustellen. Kaksi tuntia hujahtaa yleensä hetkessä! Paikkana on Adoptioperheet ry:n toimisto Kotola, Yrjönkatu 29 A, Helsinki. Brunsseille voi myös osallistua maksutta Skypen välityksellä. 

Osallistumismaksu yksittäiselle brunssille on yhdistyksen jäsenille 10€/aikuinen ja 5€/lapsi ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Ei-jäsenille osallistuminen maksaa 15 €/aikuinen ja 10 €/lapsi. Ilmoitathan aina erikseen ilmoittautumislomakkeella, mikäli tarvitset lastenhoitoa tapahtuman aikana, sillä lapset eivät voi osallistua aikuisille tarkoitettuihin teema-alustuksiin.

Lisätietoja saat laittamalla viestin osoitteeseen toimisto (ät) adoptioperheet.fi tai soittamalla toimiston numeroon (09) 8603 8603. Voit myös jättää meille toiveita brunssiteemoista tällä lomakkeella. Tervetuloa Sunnuntaibrunsseille!