Olet täällä

Rekrytoimme

21.3.2018 Mentorihankkeen suunnittelijan tehtävään on valittu sosiaalityöntekijä Minna Vihavainen. Hän aloittaa työssään 9.4.2018.

Haemme kolmevuotisen mentorihankkeen suunnittelijaa

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA on myöntanyt kolmivuotisen (2018-2020) rahoituksen Adoptioperheet ry:n hankkeelle Henkilökohtaisen vertaistuen tarjoaminen mentoritoiminnan avulla sekä kotimaan että kansainvälisesti adoptoiduille ja adoptioperheille. Tähän hankkeeseen etsimme suunnittelijaa.

Hankkeen suunnittelija vastaa toiminnan suunnittelusta, sisällöntuotannosta, monikanavaisesta viestinnästä, taloudesta, seurannasta ja arvioinnista sekä raportoinnista ohjausryhmälle, hallitukselle, yhteistyötahoille ja rahoittajalle. Työhön kuuluu materiaalien tuotantoa, vapaaehtoisten kouluttamista, tapahtumien järjestämistä sekä alueellista ja valtakunnallista verkostotyötä. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista kotimaassa. Työpiste sijaitsee Helsingissä.

Hakijalta odotamme:

* kokemusta kouluttamisesta, verkostoitumisesta ja projektinhallinnasta
* sujuvia viestintätaitoja
* kosketuspintaa adoptioon
* itseohjautuvuutta ja kehittämisorientaatiota
* soveltuvaa AMK- tai korkeakoulututkintoa
* suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa, ruotsin kielen taidosta on etua
* matkustusvalmiutta

Lisäksi arvostamme kokemusta järjestötyöstä.

Adoptioperheet ry, Adoptivfamiljer rf:n päätehtävä on adoptiovanhempien ja -odottajien sekä adoptoitujen lasten, nuorten ja aikuisten voimauttaminen koko adoptiopolun ajan tavoitteena tasapainoinen elämä. Adoptioperheet ry:n rooli ainoana kotimaasta tai ulkomailta adoptoineiden perheiden vertaisjärjestönä Suomessa on olla hyvinvointia lisäävä ja ongelmia ennaltaehkäisevä kumppani perheiden ja adoptoitujen arjessa.

Työyhteisöksesi saat iloisen, joustavan, innostuvan ja innostavan porukan, jolla on monenlaista koulutus- ja osaamistaustaa. Apu ja tuki on aina lähellä.

Työ alkaa 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan, ja se on määräaikainen hankkeen keston mukaisesti edellyttäen, että hankkeelle myönnetään vuosittainen hankesuunnitelman mukainen rahoitus. Se rahoitetaan STM:n kautta vahvistettavista veikkausvoittovaroista.

Työaika on 38 tuntia viikossa ja työehdot ovat sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Hakemus toimitetaan palkkatoiveineen viimeistään 2.2.2018 sähköpostilla anu.uhtio(at)adoptioperheet.fi. Haastattelut järjestetään viikoilla 6-7 (mahdollinen toinen kierros viikoilla 8-9).

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anu Uhtio (050 3535 952): 22.-23.1. klo 12-16, 25.-26.1. klo 9-17, 31.1.-2.2. klo 9-17. Lisätietoa hankkeesta löytyy yhdistyksen mentorihankkeen nettisivulta.

 

-----

Kevään 2018 harjoittelija on löytynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, jos myöhempi harjoittelun ajankohta sopii sinulle. Esimerkiksi koulumateriaalien uudistaminen on pian ajankohtaista, samoin tarvitsemme apua erilaisten tekstien kääntämisessä ruotsin kielelelle.

Adoptioperheet ry hakee korkeakouluharjoittelijaa varhaiskasvatusmateriaalimme kehittämistehtäviin

Adoptioperheet ry:n päätehtävä on adoptiovanhempien ja -odottajien sekä adoptoitujen lasten, nuorten ja aikuisten voimauttaminen koko adoptiopolun ajan tavoitteena tasapainoinen elämä. Adoptioperheet ry:n rooli ainoana kotimaasta tai ulkomailta adoptoineiden perheiden vertaisjärjestönä Suomessa on olla hyvinvointia lisäävä ja ongelmia ennaltaehkäisevä kumppani perheiden ja adoptoitujen arjessa. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tuotamme materiaalia myös ammattilaisille: http://www.adoptioperheet.fi/ammattilaiselle

Haemme alkuvuodeksi kolmen kuukauden harjoitteluun opiskelijaa, jolla on

* opintoja ja mielellään työkokemusta varhaiskasvatuksesta
* intoa työskennellä ryhmässä sekä muiden työntekijöiden että vapaaehtoistemme kanssa
* vahva suomen kielen kirjallinen ulosanti
* kykyä kantaa vastuuta oman työn etenemisestä ja avun pyytämisestä
* mahdollisuus yliopiston harjoittelutukeen

 Eduksi laskemme

* kosketuspinnan tai kiinnostuksen adoption maailmaan
* kaksikielisyyden (suomi ja ruotsi)

Päätehtäväsi on kehittää varhaiskasvatusmateriaaliamme muun muassa päivittämällä yhteistyössä vertaisammattilaistemme kanssa päivähoito-oppaamme. Siitä otetaan uusi painos ammattilaisten toiveesta. Lisäksi tarvitsemme panostasi lehdessämme, Educa-messuilla ja monissa muissa järjestökentän tehtävissä. Työhön sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Lupaamme sinulle mukavan työyhteisön tuen ja monipuolista kokemusta. Pääset itse vaikuttamaan tehtäviisi ja työaikoihisi, joihin voit joustavasti yhdistää opintoja. Palkka on 1300 €/kk ja työpisteesi Helsingin ydinkeskustassa. Myös etätyö sopii osaan tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi yhdistyksen toiminnanjohtajalle anu.uhtio@adoptioperheet.fi . Voit halutessasi liittää mukaan jonkin näytteen kirjallisista töistäsi. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija on löytynyt.