Olet täällä

Pysyvä koti lapselle -seminaari 22.11.

Pysyvä koti lapselle -seminaari Eduskunnassa 22.11. 

Järjestämme Lasten oikeuksien viikolla eduskuntaseminaarin adoption hyödyntämättömistä mahdollisuuksista suomalaisessa lastensuojelussa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan keskiviikkona 22.11. klo 8.45 alkaen!

Tilaisuudessa yhdistyksen tutkija Eveliina Heinonen kertoo, mitä lapsia ja perheitä kohtaavat ammattilaiset ajattelevat lastensuojelullisen adoption käytöstä ja millaisia kokemuksia heillä siitä on. Tilaisuudessa kuulemme myös sosiaalityön professori Tarja Pösön puheenvuoron, jossa hän kertoo lastensuojelullisen adoption käytöstä ja aiheesta käydystä keskustelusta muissa Pohjoismaissa. Lisäksi kotimaan adoption kokemusasiantuntijat kertovat omista kokemuksistaan.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Adoptioperheet ry ja kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk).

Tilaisuus järjestetään Pikkuparlamentissa toimivassa Kansalaisinfossa (sisäänkäynti F). Huomaathan, että tarjoilujen varaamiseksi pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan etukäteen. Ilmoittautumaan pääset täältä.

Ohjelma:
8.45 Kahvitarjoilu
9.15 Avaussanat, Antti Kaikkonen
9.25 Avaussanat, Anu Uhtio, Adoptioperheet ry:n toiminnanjohtaja
9.30 Ammattilaisten näkemykset adoption käytöstä suomalaisessa lastensuojelussa, Eveliina Heinonen, tutkija ja sosiaalityöntekijä
9.50 Lastensuojelullinen adoptio muissa Pohjoismaissa, Tarja Pösö, sosiaalityön professori
10.10 Adoptoidun kokemuspuheenvuoro, Miika Laakso
10.20 Avoin adoptio adoptioäidin näkökulmasta, kokemuspuheenvuoro
10.30 Kokemuspuheenvuoro, Satu Irisvik
10.40 Keskustelua
11.00 Tilaisuus päättyy

Löydät tapahtuman myös Facebookista!