Olet täällä

Liput Kaikkien perheiden adoptiopäivään

Liput Kaikkien perheiden adoptiopäivään maksavat mm. iästä, pituudesta ja hurjasteluhaluista riippuen 0-35 euroa. Liput ostetaan verkkokaupastamme! 

Kaikkiin lippuihin sisältyy kahvi- ja voileipätarjoilu (lapsille mehu ja voileipä). Tapahtuman liput ovat voimassa koko päivän, eli Huimalaan voi jäädä tilaisuuden päättymisen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluaa. 

Onko sinulla kysymyksiä? Lisätietoja voit kysyä Hannalta (hanna-kaisa.virtanen (at) adoptioperheet.fi) tai Veeralta (veera.adolfsen (at) adoptioperheet.fi).
 

Lipputyypit

Sisäänpääsy ja asiantuntijaluento  (aikuinen) - 20 euroa
Lippu sisältää sisäänpääsyn Huimalan reippailualueelle, Kaisa Vuorisen Huomaa hyvä lapsessa! –asiantuntijaluennon sekä kahvin ja leivän.
 

Sisäänpääsy, asiantuntijaluento ja Kiipeilykulman kiipeilyaktiviteetit (aikuinen) - 35 euroa
Lippu sisältää sisäänpääsyn Huimalan reippailualueelle ja Kiipeilykulmaan, Kaisa Vuorisen Huomaa hyvä lapsessa! –asiantuntijaluennon sekä kahvin ja leivän.
 

Sisäänpääsy ja kiipeilyaktiviteetit (yli 120cm) - 20 euroa
Lippu sisältää sisäänpääsyn Huimalan reippailualueelle ja Kiipeilykulmaan, mehun ja leivän sekä kiipeilykulman.
 

Sisäänpääsy ja reippailulippu (alle 120cm) - 15 euroa
Lippu sisältää sisäänpääsyn Huimalan reippailualueelle sekä mehun ja leivän.
 

Sisäänpääsy 1-2-vuotiaat (alle 1-vuotiaat ilmaiseksi) - 8 euroa
Lippu sisältää sisäänpääsyn Huimalan reippailualueelle sekä mehun ja leivän.
 

Vapaaehtoisten sisäänpääsy - 5 euroa
Haluamme tarjota Adoptioperheet ry:n arvokkaille vapaaehtoisille edullisemman sisäänpääsy Kaikkien perheiden adoptiopäivään. Jos toimit ryhmänvetäjänä, lehtiryhmäläisenä, nettivapaaehtoisena, vertaisohjaajana tai leirikummina, valitse tämä lippu! Lippu sisältää sisäänpääsyn Huimalan reippailualueelle, Kaisa Vuorisen Huomaa hyvä lapsessa! -asiantuntijaluennon sekä kahvin ja leivän.
 

Ilmainen sisäänpääsy isovanhemmille
Lippu sisältää sisäänpääsyn Huimalan reippailualueelle sekä kahvin ja leivän. Jos luentosalissa on tilaa, pääset ilmaislipulla myös kuuntelemaan Kaisa Vuorisen asiantuntijaluentoa. Jos haluat varmistaa paikkasi luennolla, kannattaa kuitenkin ostaa aikuisten lippu.